lørdag den 11. juni 2011

Det er fedt at være FDFer :)!

Jeg sidder midt i aftenens sidste møde, inden vi slutter af for denne omgang planlægning, som startede i går aftes. Om 3 uger tager mit lille udvalg ned til Sletten ved Silkeborg.

Jeg sidder i et udvalg som er en lille del af et KÆMPE arrangement - FDF Landslejren 2011.
Det er snart et år siden vi startede arbejdet op i vores udvalg. Vi har fået tildelt farven PINK og opbygger meget af vores program over detektiven Allan Pinkerton, samt vores by hedder Pinkerton.
Vi er efterhånden godt rystet sammen, efter et års samarbejde - men var fra første færd, været en fornøjelse at holde møder med dem, bruge weekender, aftener til langt ud på natten :)
- Så er det jo ingen sag at arbejdet SÅ tæt sammen og at skal gå op og ned af hinanden i 2 uger, i en primitiv lejr!
Det er telt, godik og mad over bålet vi snakker om :) - men det jo FDF når det er bedst, sammen med 10.000 andre deltagere.

Om en times tid er de sidste detaljer lagt på plads. vi ses ikke før vi skal fyrre det af, og der kun er de sidste små ting, vi kan nå at gøre klar, inden vores 1000 deltagere ankommer d. 7. juli. 2011.
- Men vi er så klar og ved hvor vi har hinanden!

Lejren kommer til at bestå af lege, PINK PINK PINK - ingen er itvivl om hvor vi bor og er!, Carpark North koncert, tusindvis af jublendes glade børn.
- Vi er trætte når lejren er slut og brækker os sikkert i PINK .. Men lige nu er det livet og det fedeste, så glemmer jo næsten helt min eksamen d. 1. juli.

FDF er ikke kedelig syg spejder, men faktisk en verden af fede oplevelser og personlig udvikling:)

Her er lidt billeder fra weekendens oplevelser:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar