mandag den 27. juni 2011

En tanke til himlen


Kære Bedstemor - du som sidder deroppe i himlen og kigger ned på os - håber du har siddet sammen med bedstefar og fulgt lidt med i hvad der er sket i det lille gule hus, den sidste uges tid.
Vi sendte i fællesskab en tanke op til dig, da Jeppe fik sin studenterhue på. Du ville have været lige så stolt, som alle vi andre stod rundt om ham, var denne dag.!
Jeg gav ham en hoptimist med en blå hue på - Det er jo mig i en nøddeskal og hvem skulle ellers lige give ham den :P
Vi holdte ikke festen på dagen, men den blev rykket frem til fredag, fordi Nanna bliver 18 år, her i starten af juli. Så de to strålede om kap, Nanna lignede en hel gudinde, i hendes lange tyrkis kjole og Jeppe en som er vokset en meter mere, i hans flotte jakkesæt og huen med det marineblå bånd omkring - samtidig med han stolt viste beviset frem, at han havde set solopgangen hverdag siden tirsdag !
Det var en fantastisk aften i familiens tegn - Næsten alle sammen var samlet, der manglede en enkelt fætter + fam. Så var vi samlet som når vi var samlet hos dig, i dit lille hus!

Mor laver jævnligt blomster til din grav - håber du kan sidde deroppe og nyde dem. Du kender jo mors buketter så godt, så de er jo lige som du kan lide dem :)

Vores tanker er altid hos dig - og i denne familie tid, får du en ekstra tanke strøm! <3
Jeg sender dig os et billed af den flotte student - jeg har ikke fået billederne fra festen i fredags endnu, men de kommer jo nok snart :)

En tåre får lov at trille ned og endnu en tanke er sendt op til dig <3
Du savnet og elsket!

1 kommentar: